Get the Flash Player to see this rotator.

Facts om Turistførerforeningen

 

Turistførerforeningen (TFF) blev grundlagt i 1933 og er den ældste turistførerforening i verden.

Turistførerforeningen er en forening for organiserede turistførere, der har gennemført den statsanerkendte turistføreruddannelse.

Foreningen varetager medlemmernes interesser over for arbejdsgiver og offentlig myndighed. Foreningen søger at udbrede kendskab til vores medlemmer og deres kunnen overfor kunder, turistbranchen og andre interessenter. Gennem Turistførerforeningen's kontor kan medlemmer få tildelt ture fra kunder, som søger en turistfører. Foreningen organiserer også udflugter og foredrag i vinterhalvåret, som medvirker til at øge medlemmers faglighed.


Turistførerforeningen er medlem af Wonderful Copenhagen (http://visitcopenhagen.dk/) og deres cruise-afdeling Cruise Copenhagen Network (http://cruisecopenhagen.com). Foreningen støtter WoCo's Copenhagen Open-branding af byen København (http://opencopenhagen.dk/Open.aspx).


Gennem medlemskab af FEG (Federation of European Guides) http://www.feg-touristguides.org/ arbejder Turistførerforeningen tæt sammen med andre europæiske turistførerorganisationer og med EU-Kommissionen om at udvikle en ensartet højt kvalificeret guideuddannelse i EU.


Turistførerforeningen er desuden medlem af World Federation of Tourist Guide Associations (WFTGA) http://www.wftga.org/

Opdateret februar 2012

Nørregade 41, 1. sal kontor 119c
1165 København K.
Telefon: +45 33 11 33 10