Get the Flash Player to see this rotator.Priser 2019

VELKOMMEN TIL TURISTFØRERFORENINGEN


Vi er en organisation af autoriserede turistførere...

Som er uddannede til at vise rundt i Danmark. Vi har et bredt kendskab til såvel København som det øvrige Danmark, og vores kundekreds varierer mellem turister, erhvervskunder, krydstogtsgæster, foreninger, kulturinteresserede m.fl.


Vores udgangspunkt er København, og her er der rigtig meget at se. I centrum har vi de kendte besøgsmål som Rosenborg, Tivoli, Rundetårn, Christiansborg Slot og Amalienborg.

Dertil kommer de store museer som Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet samt mange spændende mindre museer f.eks. Thorvaldsens Museum, Det Jødiske Museum, Davids Samling og Den Hirschsprungske Samling.

Der findes også brokvartererne med gallerier, cafeer og butikker, og en hel ny bydel med moderne arkitektur i Ørestad. Fra København er der ikke langt til Nordsjællands slotte eller Roskilde med domkirken, eller Fyn, hvor der venter flere seværdigheder.

Alle disse steder får en ny vinkel, når man besøger dem sammen med en turistfører. Vi har mange sjove og spændende historier at fortælle, kender de mindre kendte steder, og har erfaring med at vise rundt. For at få det bedste ud af et besøg i Danmark er det en god idé at kontakte vores kontor (se kontaktoplysninger nedenfor). Eller find selv en turistfører ved at bruge søgemaskinen på de næste sider.

Kundeudtalelser og referencer

Mange tak for jeres ture i fredags. Jeg har fået SÅ mange positive tilbagemeldinger. Folk var meget begejstret for jeres ture – og imponeret over jeres viden og fortæller glæde. Så det var en stor succes!

Djøf, Tina Maria Beyer

***

Kære alle, Tusind tak for jeres indsats i lørdags. I har alle 4 fået stor ros for jeres fantastiske viden og rigtig gode måde at formidle de videre på. Så selv om det hele var med meget kort varsel blev det en super god dag or os alle. Så endnu engang stor tak og fortsat god uge.

Telebilling A/S - Bettina Bekke

***

Andre virksomheder vi har løst opgaver for er:
Turistførerforeningen - Nørregade 41, 1. sal kontor 119c, 1165 København K. - Telefon: +45 33 11 33 10 - E-mail: info@guides.dk